ANNELIDRECKER.COM | BEL-CANTO.INFO - THE UNOFFICIAL FAN-SITE

| LIVE DATES & REVIEWS

 
 
 
 

JUNE 15 2001
BEL CANTO @ PRIDEPARK, YOUNGSTORGET, OSLO

Bel Canto på skeiv scene

(Oslo/PULS): Bel Canto og Zagara fikk det ærefulle oppdraget å underholde homser, lesber og andre sommerglade Oslo folk under tidenes første Pridepark på Youngstorget fredag kveld.


Zagara hadde en liten halvtime til rådighet før Bel Canto skulle runde av Prideparks første kveld. Det var glissent med folk foran scenen rett før ni da Zagara prøvde så godt de kunne å heve stemningen med sin lekne jazz pop. Det må ha vært en frustrerende oppgave, for selv om det var en god del mennesker innenfor Pridepark-portene var de konsentrert i alko-lungene som lå såpass langt unna scenen at det nærmest var umulig å få noe som helst kontakt mellom band og publikum.

Silje Hrafa (vokal/gitar), Stian Larsen (trommer), Kristian Edvardsen (bass) og Lars Johansen (tangenter) i Zagara spiller funky jazz-pop-rock et sted midt imellom D’Sound og Bel Canto. Og om et par år er det kanskje de som er trekkplasteret for arrangementer ala Pridepark? Slik nettopp Bel Canto og Zuma er i år.

I svart lateks-skjørt og sort nettingtopp entret så mange lesbers våte drøm Anneli Drecker scenen sammen med makker Nils Johansen.

- Ikke for å tulle, men denne scena er faktisk litt skeiv kommer det fra Anneli, hvorpå publikum reagerer med spontan latter og applaus.

Og publikum, som nå hadde samlet seg foran scenen, elsket hva de fikk. Bel Canto serverte låter fra gode gamle dager, krydret med nye som «Disappear Club 5» og «Foolish Ship». Sistnevnte må for øvrig være det nærmeste Bel Canto har kommet en ekte klinelåt. Og det fungerte perfekt mot slutten av settet.

THOMAS OLSEN/Puls.no

SETLIST:

01: Images
02: Dewy Fields
03: Disappear Club 5
04: Shimmering, Warm & Bright
05: White-out Conditions
06: The Glassmaker
07: Waking Will
08: Bombay
09: Rumour
10: Didn’t You Know It?
11: Foolish Ship
12: Unicorn

PHOTOS
Not available